E L James erotikus szépirodalmi regénye, A szürke 50 árnyalata pillanatok alatt bestseller lett. Tele van szado-mazo jelenetekkel és veszik mint a cukrot.

Nem csoda. Az illuzórikus világra (a civilizáció értékrendjére) alapult életek helyett az ősi természeti energiákra, ősi nemi szerepekre, az örökérvényű világra alapozott életek erősödnek fel.
A korábbi, individuális értékeket (karrier, emancipáció, ...) hangsúlyozó létformák átalakulnak az alapvető ösztönöknek megfelelő életekké. Tehát a korábbi világnak végeÚj értékeken alapuló létformák, személyiségek lesznek sikeresek, boldogok. Ahol a nő - ösztönei szerinti - szerepe az odaadás, támogatás, a szerelmes rajongás és a gyönyör megélése. Míg a férfié a felelős irányítás és a hatalma, teremtő ereje kiteljesítése.
Ez a két nem közti alapvető különbség. Sok önállóságra nevelt nő érzi lelke mélyén a vágyat, ösztönei súgják leszületésének lényegét: odaadó szövetségben, szerelmes kapcsolatban kiteljesedve élni.
És sok férfi érzi a kiteljesedés vágyát, isteni teremtő hatalmának gyakorlására, melyhez az erőt múzsája, lelkes rajongója, feltétlen szövetségese (hitvese)  hite és bizalma adja.
A könyv sikerének alapja, hogy sok elfojtott ösztönt szabadít fel. A felszabadult energia olyan túlzásokban  (szexuális perverziókban) nyilvánulhat meg, mint a BDSM. Az intim együttlét tökéletes terepe a felszabadult ősi ösztönök természetes megélésének.

Szerző: megvilágosodott nő  2012.08.23. 15:47 2 komment

Címkék: férfi világ vége ösztön nemi szerep kiteljesedés odaadás szexuális perverzió BDSM A szürke 50 árnyalata

A bejegyzés trackback címe:

https://megvilagosodott.blog.hu/api/trackback/id/tr154727953

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Voldi 2012.11.13. 23:23:00

A sok emancip*nci nem fog csak úgy megváltozni, hogy odaadó nő legyen.
Am én szeretem a BDSM-et.
süti beállítások módosítása