Ma busszal mentem Pestre. És kitűnő volt. Fiam élménye negatív volt a buszozásról. Szerinte hosszadalmas volt, amit csalódásként élt meg.
Párom autóval szokott közlekedni, egyszer vonattal ment Pestre. Fázott, negatív élménye volt. Kb. 100-szor mentem már Pestre vonattal, soha nem volt rossz élményem.

Nos ilyen jellegűek az eredmények, amiket elértem 15 év jógázással, tudatosodással, megvilágosodással. Egyszerűen boldogabb az életem.

És miért? Ugyanaz a valóság vesz minket körül. Mégis másképp éljük meg, És mi számít? A saját élmény.
Az élményt lehet befolyásolni? Az átlagember nem tudja. A megvilágosodott tudja, hogy egyedül a világhoz való hozzáállásán múlik a boldogsága.
15 éve igyekszem csak a jó dolgokat észre venni. A rosszakat meg sem említem. Mára már valóban szinte csak jó dolgok történnek velem. Tehát a boldog élet egyszerű gyakorlás kérdése. Elengedni (észre se venni) a rossz érzést, gondolatot. A jó érzéseket pedig gyűjteni, gyűjteni, gyűjteni. Ez az egyetlen valódi gyarapodás.
És mivel a vonzás törvénye működik...
Ha már a tudatomban nincs negatív érzés, gondolat, akkor nem is vonzok be rosszat.
A világ egyszerű fizikai törvények szerint működik. Hamarosan lesz olyan technológia, amivel a gondolat és az érzelem is mérhető.

Szerző: megvilágosodott nő  2014.11.15. 05:09 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://megvilagosodott.blog.hu/api/trackback/id/tr696794165

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása