Nem tárgyakat hagyok örökül, hanem élményeket és sorsot teremtő módszert.

Tiszteld meg magad azzal, hogy ne kelljen penészes edények, szemét közt, egy hajléktalanhoz illő, káoszban élned! Ha filmet nézni van időd, akkor rendet rakni is! Alakítsd ki azt a jó érzést, hogy rendben vannak a holmijaid, a saját kis lakásod. Mindennek legyen helye! Nem mindegy, hogy a leveleket a polcra rakod vagy az asztalra? Ugyanakkora mozdulat, csak rögtön a helyére kerülnek. Saját tapasztalatból mondom, hogy ha most nem neveled át magad, akkor már a személyiséged részévé válik. És ez folyamatos problémákat fog okozni a párkapcsolatban, stb. Már most olyanná kell fejleszteni magad, aki a munkáján, hobbiján és barátain kívül képes szép házat karbantartani, van ideje gyerekkel játszani, leckét írni, orvoshoz és különórára vinni... Minél tovább él az ember egyedül, annál inkább elkényelmesedik, csak magával foglalkozik, önzővé válik... egy idő után már képtelen bárkivel együttélni.

És persze jogod van mindezt teljesen figyelmen kívül hagyni. Te alakítod az életed, és te szüreteled le az édes vagy a rothadt gyümölcseit.

Még egy fontos dolog. A sorsodat nem szerencse vagy véletlen alakítja. Az emberek azért nevezik véletlennek, mert nem tudják, hogy mi az oka. A bölcs tudja, hogy az egész világ fizikai törvényeken alapszik. Amilyen energiákat keringetsz magadban, olyan energiákat vonzol be, vagyis tapasztalsz az agyad által mint 3 dimenziós lézerképet vetítve valóságként. Magyarul csak ami benned van, azt tapasztalod valóságként. Ha szépség és szerelem és kiteljesedettség energiák vannak benned, akkor azt fogod tapasztalni (bárkivel!). Ezeket az energiákat akkor tudod magadban tartósan keringetni, ha a körülötted lévő szépség és rend segít. Ha magad ellen dolgozol, akkor megprófétálható, hogy előbb-utóbb csalódásokat tapasztalsz és szidni fogod a sorsot, a kormányt, a nőket... Ezt teszi minden ember, aki nem felébredett.

Ha a félelem, izgalom és dráma energiákat nevelgeted magadban ilyen filmek nézésével, akkor ezeket fogod megtapasztalni elméd kivetítő mechanizmusa révén mint valóságot.

Ha szépség, rend, erő, gyönyör, hatalom energiákat nevelgetsz fel (pl. sport, zene, szerelem .. közben), akkor ezeket fogod a jövőben megtapasztalni Bárkivel! és Bármiben!

Tehát minden egyes perccel a jövődet formálod.

Az élet maga a pokol is tud lenni. Az átlagemberé panasszal, irigykedéssel teli, mert nem ismeri föl, hogy ő teremti. Ám a Földi Mennyországot is meg lehet élni most, itt. De ez belülről építkezik. Nem kívülről. Előbb magadban kell egyensúlyt, nyugalmat, szépséget, erőt érezned rendszeresen. Ekkor el kezd átalakulni körülötted minden. És kezdi az életed visszatükrözni, ami te vagy (most már tudatosan). Szép dolgok és emberek, gyönyörteli élmények vesznek körül

Szerző: megvilágosodott nő  2015.01.17. 17:10 Szólj hozzá!

Címkék: rend sorsalakitás

A bejegyzés trackback címe:

https://megvilagosodott.blog.hu/api/trackback/id/tr345830920

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása