A nő ereje látens erő. Vagyis nem nyilvánvaló. Nem nyilvánul meg fizikai szinten. Nem látható. A nőnek szellemi ereje van. Mint Istennek. Nem látható, nem nyilvánul meg fizikai formában, mégis hat.

Legalább is így kell lennie. Baj van ott, ahol a nők veszik kezükbe a dolgok megoldását. Ekkor ugyanis pusztán emberi erőkkel működnek, nem isteni módon. Ilyenek pl. a szláv államokban a nők. Azt hiszik, mivel ők is emberek, nekik is küzdeniük kell a dolgokért, mint a férfiaknak. Ezzel a mentalitással igen küzdelmes sorsot vonzanak be. Küzdenek a megélhetésért, és egyáltalán mindenért. Gyakran lesznek aktivisták egy forradalomban vagy épp erőn felül dolgoznak ("csak ment és teregetett némán - József Attila"). De az állatvilágban sem ugyanaz a feladata az oroszlánnak és az őznek, bár mindkettő vad.

Vannak olyan nők a világon, mint Angelina Jolie, aki tudatában az élet a lehetőségek halmaza. Aki nem a fizikai erejét megfeszítve küzd a boldogulásért, hanem a világ gazdagságába vetett őszinte hite formálja sorsát. Ő csak adja önmagát, az isteni szépség, gazdagság élő csatornájaként.

Szerző: megvilágosodott nő  2011.08.17. 09:28 Szólj hozzá!

Címkék: isten boldogság erő sors

A bejegyzés trackback címe:

https://megvilagosodott.blog.hu/api/trackback/id/tr783159635

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása