Csak a szívével lát jól az ember. Így sajnos a legtöbb képzett, egyetemet végzett, diplomás ember nem jól lát, nem jó döntéseket hoz.

A gondolkodás nem isteni, univerzális működés, pusztán emberi. Vagyis boldogtalanság, az alkotóerő elvesztése, elerőtlenedés, betegség, dráma az eredménye.

Az emberlétben szükség van gondolkodásra, de mindenképpen rendszeresen szüneteltetni kell azt. Kikapcsolva a gondolkodást, élvezve az életet olyan teremtő erőhöz jutunk, ami megtermékenyíti a gondolatokat és így azok valóban hasznossá válnak.

Jellemző a Newton story. Akkor jött rá a gravitáció törvényére, amikor egy almafa alatt pihent.

 

A blog összes bejegyzése szerzői jogvédelem alatt áll. A blogon szereplő bejegyzések saját szerzemények, ezek másolása vagy kereskedelmi forgalomba hozása az engedélyem nélkül TILOS! 

Szerző: megvilágosodott nő  2016.01.08. 10:23 Szólj hozzá!

Címkék: Gondolkodás Newton Teremtő erő

A bejegyzés trackback címe:

https://megvilagosodott.blog.hu/api/trackback/id/tr215674737

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása