Aki felismeri annak a valóságnak a mozgató rugóit, működési elveit, amiben él. Vagyis tudatos. Olyan, mint aki a többiekkel egy társasjátékban van benne (pl. Ki nevet a végén? Gazdálkodj okosan!), de ő ismeri és alkalmazza a játékszabályokat, nem csak a szerencsében bízik. Így nagyobb az esélye sikeresen játszani. Nem veszi véresen komolyan. Élvezettel játszik végig, akkor is ha éppen kiütötték 1-1 bábuját. Magáért a játékért, az élményért csinálja, hisz ő tudja, hogy ez pusztán csak egy játék.

 

Szerző: megvilágosodott nő  2010.08.22. 08:44 1 komment

Címkék: tudatosság ki a megvilagosodott?

A bejegyzés trackback címe:

https://megvilagosodott.blog.hu/api/trackback/id/tr592238385

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

totálidea 2010.10.05. 10:08:56

Az emberek amikor már nem a saját elfogadott hiteiket tartják az Igazságnak….…akkor egyszerre csak képessé válnak észrevenni hogy az igazság nem az önmaguk által létrehozott vélemények hanem az elképzeléseiket létrehozó. Hivjuk teremt-Ő nek. Aki ezt megtapasztalja az megvilágosult.
süti beállítások módosítása