Mindenki mást ért szeretet alatt, élményei szerint. Van aki kedves viselkedést, van aki felelősségvállalást, van aki szexuális vágyat, van aki azt szereti ha az ő értékrendje szerint cselekszik más, stb.
A legnagyobb szeretet maga az életerő, a tudatosság, az önazonosság, a belső harmónia. Ennek nincs iránya. Sugárzik mindenre és mindenkire, mint a Nap, bármikor és bármerre járunk éltetve környezetünket életkedvet, felismeréseket, boldogulást hozva. Már amennyire a bennünk lévő tudatalatti gátak engedik.
A leginkább - a legkevesebb gátlással - egy intim párkapcsolatban tudunk szeretni. :-)

A blog összes bejegyzése szerzői jogvédelem alatt áll. A blogon szereplő bejegyzések saját szerzemények, ezek másolása vagy kereskedelmi forgalomba hozása az engedélyem nélkül TILOS! 

Szerző: megvilágosodott nő  2015.11.14. 20:44 Szólj hozzá!

Címkék: tudatosság önazonosság Párkapcsolat Szeretet

A bejegyzés trackback címe:

https://megvilagosodott.blog.hu/api/trackback/id/tr388078812

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása