Az ember nem más, mint tudat. Az embereknek nagyon hasonló a tudatuk. Van egy közös tudata az emberiségnek. A közös tudat elemei pl. hogy: az embernek keményen dolgoznia kell a megélhetésért vagy hogy orvos gyógyít meg, stb.

Vannak akik látják ennek a közös tudatnak a jellemzőit és képesek, ettől függetlenül, saját tudatot kialakítani. Ha ebben a valóságrendszerben, tehát a világunkban akar valaki sikeres lenni, akkor tudata tartalmazza az emberiség közös tudatát, de attól tágabb. Mint a hagyma héjai rakódnak egymásra, úgy veszi körbe egy nagyobb tudat az emberi tudatot. Ennek a tudatnak ilyen elemei vannak pl: Munkával is kereshetek pénzt, de nem csak azzal. Az orvos meggyógyíthat, de nélküle is gyógyulok

Szerző: megvilágosodott nő  2010.08.29. 10:30 Szólj hozzá!

Címkék: megvilágosodott

A bejegyzés trackback címe:

https://megvilagosodott.blog.hu/api/trackback/id/tr152255929

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása