Mi az eredményes élet?

Talán Steve Jobsé, az Apple dúsgazdag társtulajdonosa élt ereményesen? Ő a számítógépes kommunikáció elterjesztésével gazdagította az emberiséget. Sokat melózott, sok embert irányított, még többre volt befolyása. Keményen követelt teljesítményt az emberektől és folyamatosan harcolt a konkurrensekkel.

Költekezni ideje nem volt, magánélete sem nagyon és ötvenegynéhány évesen rákban meghalt. Az emberiség egyik legbefolyásosabb embere idejekorán befejezte földi pályafutását, mert a saját egészségére nem volt befolyása.
Sok egyszeri ember van, akikről nem is hallunk, mert a világi befolyásuk csekély. Sorsukra gyakorolt befolyásuk viszont jelentős. Pl. 94 évet is megél jó közérzetben (mint a nagymamám) vagy kigyógyul a rákból, és egy boldogabb, kiteljesedettebb személyiséggé válik, mint azok a gyerekek, akiket mostanában mutatnak a TV-ben.

Szóval ki is a sikeres?

Szerző: megvilágosodott nő  2011.10.25. 17:06 Szólj hozzá!

Címkék: siker sors steve befolyás jobs kiteljesedés

A bejegyzés trackback címe:

https://megvilagosodott.blog.hu/api/trackback/id/tr943329371

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása