Tudni kell megsemmisülni ahhoz, hogy valódi teremtő energiához jussunk. 
Megszabadulhatsz személyiségedtől olyan tevékenységek során, amelyekben megfeledkezel önmagadról és eggyé válsz, egyesülsz valamivel. 
Lehet egy közösségi élmény, lehet egyesülés (közösülés) egy szerelemben, lehet eggyé válnod a mozgással egy tánc, játék közben, lehet egyesülnöd a mindenséggel delfinekkel úszkálva vagy épp egységélményt élhetsz meg meditációban. (dr. Csíkszentmihályi Mihály Nobel díjas pszichiáter áramlásélmény elmélete szerint ez a boldogság.)
Miután feltöltekeztél a semmi teremtő erejével, fejlesztheted tested, ihletett gondolataid papírra vetheted, ábrándozással előre vetítheted jövőd, megalkothatsz egy tökéletes pályázatot vagy egy felejthetetlen ebédet, szóval megalkothatod önmagad, teremtheted a saját világod, uralhatod a sorsod.
Ha képes vagy semmi lenni, minden lehetsz.

Szerző: megvilágosodott nő  2012.06.24. 14:33 Szólj hozzá!

Címkék: boldogság teremtő erő megsemmisülés közösülés sorsalakítás egységélmény Dr. Csíkszentmihályi Mihály

A bejegyzés trackback címe:

https://megvilagosodott.blog.hu/api/trackback/id/tr244601892

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása