Egy nőnek sokkal kevesebb szenvedéssel is el lehet jutnia a megszabaduláshoz, mint egy férfinak. A férfit a küzdés (akár önmaga legyőzése) teljesíti ki. Ez is jó út a megvilágosodáshoz. De egy nő számára ez nagyon kínos. Mert a nő nem küzdésre, hanem gyönyörre termett. Olyan mintha egy őzikének oroszlánként kellene helytállnia.
Nagyon érdekes, mert amint itt a fizikai síkon kiteljesedsz, akkor egyben feloldódsz, megsemmisülsz, megszabadulsz, megvilágosodsz.  A nő a szépség és a gyönyör tudatállapotában tud kiteljesedni. Ekkor nem a személyiséged rabja vagy. Elveszíted önmagad egy nagyszerű szerelmes érzésben. Feloldódsz. Megszabadulsz.

Pusztán azt kell szem előtt tartani, hogy ezt nem a férfi váltja ki belőled, hanem benned van, te engedted meg magadnak, hogy szabadon áradjon benned a gyönyör. Ekkor nem válsz függővé a férfiaktól.
Ha itt a Földön nem tudsz eggyé válni (közösségre jutni, közösülni) valakivel, ha folyton elhatárolod magad másoktól, akkor az elhatárolódást gyakorolod be életedben (bármennyit meditálsz is). Ha az eggyé válást gyakorlod be, akkor egységélményben lesz részed, megvilágosodsz. Eggyé válásra tökéletesen alkalmas egy nőnek egy párkapcsolat. Tapasztalatból mondom: az ego elengedését tökéletesen meg lehet élni. Elengedem az én vágyaim a közös vágyaink érdekében. Feloldódok a MI-ben. Nincs orgazmus. A szerelmes ölelés során nem szexuális élménye van, hanem attól sokkal kiterjedtebb gyönyörűség, szolgálat, odaadás, megsemmisülés, felszabadulás élmény.

A fizikai síkot nem lehet nem figyelembe venni. Ez a külső héja annak a hagyma szerű világmindenségnek, amiben létezünk. Ha a külső héj nem egészséges (ha nem éled meg tökéletesen a fizikai világot, a nőiséged - szépség, gyengédség, simogatás, gondoskodás, odaadó szolgálat, érzéki gyönyör formájában), akkor rohasztja a belső héjakat. Tehát nehezíted a dolgod, hogy elérd a teljes tisztaságot.
A fizikai külső héjad jelez neked, ha nem adtad meg neki a felszabadulást. Félresiklott gyönyörben, perverz vágyakban, a sorsalakító erő hiányában, betegségekben, folytonos súlyproblémában mutatkozik. Ez sajnálatos. De ez is egy út.
A kiteljesedett nő szexualitása nem orgazmusokban nyilvánul meg, hanem a teljes lénye szexis, erotikus, vonzó, szép és fenséges, képes rendszeresen, magas fokú gyönyörben hosszan lenni. És nem azért, hogy jó pasit fogjon magának, hanem azért mert benne már semmi negativitás nincs, szabadon áramlik benne az élet, a jó érzések. Ettől lesz kívánatos. 
Ilyen Palvin Barbara is.
Fenséges, vonzó, szép, bájos. Tele van minőségi energiákkal, melyekkel gyönyörű életet teremt magának. Más kérdés, hogy ő ezt nem feltétlenül tudatosan teszi, hanem a jó karmája miatt.
Az ideális, ha tudatosan képes erre valaki.

Szerző: megvilágosodott nő  2013.06.09. 11:09 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://megvilagosodott.blog.hu/api/trackback/id/tr55352168

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása