Az emberi test egy tudat által vezérelt biorobot.
Arra van tervezve, hogy energiákat tároljon és működtessen. Egy eszköz, mint a számítógép merevlemeze.
Az energiák a megszokott gondolkodási sémáink következményei. A szokássá vált energiák hatják át testünk, és ezek következménye a viselkedésünk, a sorsunk, a betegségünk.

Tehát:
Ismerd meg önmagadat, és tudni fogod a sorsodat! Légy tudatos! Légy felébredett! Légy megvilágosodott! Mert a sorsod te vagy. Nem külső erők uralkodnak rajtad, az istenek benned vannak, és jellemed, személyiséged alakítja, formálja jövődet. Változtass magadon, és változni fog a sorsod is!
Ugyanakkor az istenbe vetett hit, az önfeladás segít megszabadulnod régi szokásaidtól, gondolati sémáidtól, hitrendszeredtől. Így képessé válhatsz az én halála nélkül (az énélmény megtartásával) új szokásokkal, új jellemmel, új sorssal felruháznod magad. 
Ezért ügyelj gondolataidra, mert azok szabják meg szavaidat, ügyelj szavaidra, mert azok szabják meg tetteidet, ügyelj tetteidre, mert azok szabják meg szokásaidat, ügyelj szokásaidra, mert azok szabják meg jellemedet, és ügyelj jellemedre, mert az szabja meg sorsodat!
(a delphoi jóstól)

Szerző: megvilágosodott nő  2013.12.09. 12:59 Szólj hozzá!

Címkék: gondolat szavak sors szokás jellem biorobot tudatosodás megvilágosodott sorsalakítás énélmény

A bejegyzés trackback címe:

https://megvilagosodott.blog.hu/api/trackback/id/tr45610048

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása