A Való Világ 4. szereplői anyagi gondtalanságban, jólétben, kényelemben élnek a villában (étel, ital, jacuzzi, szórakozás). Mégis iszonyúan szenvednek néha. Annyira, hogy ki akarnak onnan jönni. Miért?
Mert nem jutnak életerőhöz, életkedvhez.

Mint az elektromos áram: Ha áramra van szükségünk nem elég az áramforrás, mint lehetőség megléte. Kapcsolnunk kell hozzá fogyasztót, hogy beinduljon az áram.

Az emberélethez nem elég a lehetőség (anyagiak, tehetség, stb.). Kapcsolódnunk kell valaki(k)hez, hogy boldogok legyünk. Minél tökéletesebb a kapcsolat, annál tökéletesebb az áramlás/boldogság. Ezzel az árammal, mint életerővel kihasználhatjuk lehetőségeinket. Ha nem tudunk időnként szeretni vagyis teljesen ellazulni, befogadóvá válni, akkor nem tud beindulni az áram/életerő.
Tehát: áramforrás/lehetőség -  kapcsolat/szerelem - áramlás/boldogság
Minél tökéletesebb a kapcsolat (párkapcsolat), annál tökéletesebb a boldogság / életkedv / munkakedv.

Amikor szerelmes vagy (tökéletes kapcsolatban vagy) akkor olyan életerőd / boldogságod van, hogy bármire képes lennél.
Ha meg elvesztetted szeretted (esetleg szakítottatok) akkor semmihez nincs erőd, nincs életkedved.

A Való Világ 4 szereplői akkor jutnának életkedvhez, ha valakit szeretnének, ha valaki mellett megnyugodhatnának, feloldódhatnának, őszintén önmagukat adhatnák. Ezért vágynak iszonyúan szerelmükre. A szerelem kívánása elemi erővel csap le rájuk. Ezért esik szerelembe szokatlan hevességgel (féltékenységgel) Gigi, és ezért lobban könnyen szerelemre Anikó, ezért sír a macsó Olivér Enikő után, ezért ígéri meg Gombi, hogy feleségül veszi kedvesét, Picurt. Szerelemre vágynak, vagyis életkedvre / boldogságra.

Szerző: megvilágosodott nő  2011.03.01. 13:16 Szólj hozzá!

Címkék: kapcsolat boldogság párkapcsolat áram flow való világ 4

A bejegyzés trackback címe:

https://megvilagosodott.blog.hu/api/trackback/id/tr102701123

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása