Milyen módszerrel hat a neveletlen kutyákra a TV sorozat sikeres kutyadokija? 
Mindig a célját tartja szem előtt. Rendíthetetlenül hisz abban, hogy a kívánt irányban fog hatni az állatra. Hite oly erős, hogy határozottan, ésszerűen cselekszik - nem indulatból.
Nincs miért haragudnia a kutyára. Hisz az csak egy tudatlan állat, amely reflexből cselekszik. Tanulmányozta, és megértette a kutyák működését. Innentől egyszerű a sikert elérni: a tudásának megfelelően kell cselekednie - határozottan és tudatosan.

Nos ezt teszi a megvilágosodott is az emberekkel, az élettel.
Mindig a célját tartja szem előtt. Rendíthetetlenül hisz abban, hogy az élete a megfelelő irányba halad. Hite oly erős, hogy határozott, ésszerű döntéseket hoz - nem indulatból.
Nincs miért haragudnia bármire (gazdasági helyzet, kormány, sors, szomszéd, ...) Hisz mindenki az épp aktuális képességei szerint cselekszik (én is).
Tanulmányozta és megértette az "élet" nevű játszma alapvető szabályszerűségeit, az emberek működését. Innentől egyszerű a sorsalakítás: a megszerzett tudást kell a gyakorlatban is alkalmazni - határozottan és tudatosan.

Szerző: megvilágosodott nő  2011.01.26. 12:37 Szólj hozzá!

Címkék: tudatosság sorsalakítás

A bejegyzés trackback címe:

https://megvilagosodott.blog.hu/api/trackback/id/tr12615116

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása